Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Oglo

    Sto se mene tice mene cak i ne zanima sta ce se desiti sa US ekonomijom. Ono sto mene zanima je biti na vrijeme sa prave strane mjeseca. Tu se zaradjuje zar ne, cak i bolje sto je veca promjena. Pozdrav!

    avatar

    18.12.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    apsolutno si u pravu Oglo.. Problem je sto dosta ljudi jednostavno ne vjeruje ovakvom naglom usponu i stalno ocekuje pad u pozicijama propustajuci ovakav veliki uspon. samo pokusavam ukazati na to da ponekad moramo vjerovati trendu i trejdati "niz dlaku" tj ne biti stalno posto-poto kontrarijan jer mozemo iz tvrdoglavosti ili nevjerice propustiti izvrsnu priliku. ovo je nekima od vas prvi susret sa ovakvim jako treNdirajucim marketom pa samo upozoravam. vidi statistiku o bear/bull sentimentu blogera i malih investitora kod pingvina OVDJE pozdrav

    avatar

    18.12.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Ako niste dobro razumjeli gornji unos se odnosi na one koji iz slabih EKONOMSKIH pokazatelja zakljucuju da market MORA pasti i to vrlo skoro i vrlo jako> Ne znaci da nece biti korekcija i padova ali projicirani gloom i doom ekonomski outlook se skoro nikad ne dogodi onako kako ga pesimisti vide i oslikavaju!

    avatar

    18.12.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • pingvin

    OM,
    Dobar unos. Jedna stvar koju naglasavam je razlika brojcanog i vrijednosnog uspona na glavnim indeksima. Daleko smo mi od vrha po vrijednosti, dok brojevi padajuceg dolara su... samo brojevi. Srdacan pozdrav,

    avatar

    19.12.2006. (02:57)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    THX Pingvin: ostavio sam ti komentar o svemu tome pod tvojim unosom na tvom blogu LINK za one koje zanima pozdrav...

    avatar

    19.12.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • felix...

    Sjetio sam se da sam na ovome blogu "dirao u Mariju"...nakon pročitanog komentara kod Pingvina mi je jasnija Tvoja reakcija..ha ha.Nego čini mi se da će pregledavanje obimnog materijala koji si mi poslao jako dugo potrajati pa sam smanjio aktivnosti na internetu.Kao i uvijek počeo sam od knjige koja je izvrsna,kratka,sažeta i jasna po pitanju fundamentalnih pokazatelja,uloge Fedsa,futuresa,yieldsa,kamata,dolara,zlata,...Baš mi je tak nekaj trebalo jer se u tome nikako nisam mogao snaći,a bilo je i prilično je zamorno za mene prirodoslovca:)
    Sa detaljnim osvrtom na Tvoj paket javim se najranije:)druge godine,kada će i strip biti gotov:)

    avatar

    19.12.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Ma to je vise zafrkancija i sala. Ovo je ozbiljna tema pa se tu i tamo moramo malo nasaliti da razbijemo monotoniju, a ja sam iskoristio to sto Pingvin ima gripu pa sam mu malo prekratio vrijeme sa komentarima (znam da lezi doma i da ce ih -ako nista od dosade-procitati). Zaozbiljno zahvalan sam CNBCju za dobro izvjestavanje koliko to vec moze biti kad se radi o generalnoj publici. Da ima gresaka, propusta i dosta mjesta za kritiku- pa to se razumije. Sto se tice paketica drago mi je da ti se knjiga dopada. Iako sam ih dosta downlodao jos uvijek mi je nekako teze citati E-knjigu na ekranu monitora nego u fizickoj stvarnosti (tj pravu knjigu) valjda zbog toga sto kad sjednem za kompj uvijek imam nesto drugo za raditi pa se teze koncentriram a i papir ne trepce frekvencijom od 60 Hrz ko monitor. Pozdrav...Sretan Bozic i novu tebi i familiji (sorry-zaboravio sam u paketu poslati bozicnu kartu ali imas kalendar umjesto nje)!

    avatar

    19.12.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...